Jong & oud, ervaren of onervaren bij Zeilschool Enkhuizen is er voor ieder niveau een passende zeilcursus. Wij geven les aan personen van 8 t/m 70 jaar. Vanaf het Enkhuizerzand worden de zeillessen in verschillende sportieve zwaardboten gegeven. Het water van het Enkhuizerzand ligt vlakbij het oude centrum van Enkhuizen. Het ondiepe water van het Enkhuizerzand is een perfecte plaats voor een zeilschool. Door de geringe diepte zijn er weinig golven en is er weinig tot geen scheepvaart. 

De cursussen zijn zo opgebouwd dat er voor iedereen wat te leren valt. Zij stellen samen met de cursist een gaaf en leerzaam plan op. Zodat het windsurfen op een leuke en effectieve manier wordt aangeleerd. Ben je lekker op vakantie of woon je in de buurt? En hou jij van watersport? Dan is windsurfen in Enkhuizen zeker iets voor jou!

Zondag middag les
Een aantal zondag middagen in de vakantie organiseren wij windsurfles voor jong en oud. In deze instaplessen wordt er van 13:00 – 16:00 uur gewindsurft. Naast het surfboard zijn wetsuits inbegrepen. De zondag lessen kosten € 10,- per les van anderhalf uur. Deze worden per les afgerekend. Bij reservering van 5 achtereen volgende lessen ontvangt men € 10,- korting. U kunt eenmalig langskomen voor een proefles, maar natuurlijk ook vaker achter elkaar.

Zeilkampen
Ook op de zeilkampen bieden we de jongeren de mogelijkheid één of meerdere dagdelen te genieten van surfen. De lessen kunnen in overleg met de deelnemer en de ouders worden afgewisseld met zeillessen.

Bekijk de website